Om oss

Vi i RestDep teamet består av psykologer, psykologstudenter og forskere som forsker på hvordan restsymptomer etter depresjon kan behandles over Internett. Under finner du informasjon om oss.

Åsa Hammar

Åsa Hammar

Professor

Psykologspesialist i klinisk nevropsykologi

Åsa Hammar er professor ved Institutt for Biologisk og medisinsk psykologi. I over 15 år har Åsa Hammar forsket på depresjon og kognisjon. Hun leder også Bergen Mood and Cognitive Function Group, som er en gruppe som forsker på depresjon og kognisjon.

Tine Nordgreen

Tine Nordgreen

Førsteamanuensis

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi

Tine Nordgreen er psykologspesialist og førsteamanuensis ved Institutt for Klinisk psykologi  ved Universitetet i Bergen. Hun har i 10 år forsket på veiledet internettbehandling for mennesker med angst og depresjon og har vært med på å opprette internettklinikker for psykiske lidelser i Norge. Tine leder nå et større prosjekt som omhandler bruk av teknologi for å behandle psykiske lidelser (les mer her: www.intromat.no). Tine vil være en av veilederne i RestDep.

Sunniva Brurok Myklebost

Psykolog

Doktorgradskandidat

Sunniva er psykolog og doktorgradskandidat ved Institutt for Biologisk og Medisinsk Psykologi ved Universitetet i Bergen.  Doktorgradsarbeidet til Sunniva omhandler internettbasert behandling av kognitive restsymptomer. Hun har tidligere arbeidet som klinisk psykolog ved Sandviken sykehus og Stavanger Universitetssykehus. Sunniva vil være en av veilederne i RestDep.

Marthe Brurok Myklebost

Psykolog

Marthe Brurok Myklebost arbeider som psykolog ved Bjørgvin DPS og ved studenthelsetjenesten Sammen. Hun har erfaring fra allmennpsykiatrisk poliklinikk og post. Hun har flere års erfaring fra eMeistring der pasienter med depresjon og angst mottar behandling over nett. Marthe har også arbeidet flere år ved Sunnaas sykehus. Marthe vil være en av veilederne i RestDep.

Silje Stevens

Silje Stevens

Silje er en av veilederne i restdep.

Ellen Marie Løkslid

Ellen Marie Løkslid

Ellen Marie er en av veilederne i restdep.

Martine Hansen

Martine Hansen

Martine er en av veilederne i restdep.

Iselin Isdal Furset

Iselin Isdal Furset

Iselin er en av veilederne i restdep.

INTROMAT

RestDep er utviklet som en del av INTROMAT (INTROducing Mental health Through Adaptive Technology. Les mer om INTROMAT her www.intromat.no