Om oss

Vi i RestDep teamet består av psykologer, psykologstudenter og forskere som forsker på hvordan restsymptomer etter depresjon kan behandles over Internett. Under finner du informasjon om oss.

Åsa Hammar

Åsa Hammar

Professor

Psykologspesialist i klinisk nevropsykologi

Åsa Hammar er professor ved Institutt for Biologisk og medisinsk psykologi. I over 15 år har Åsa Hammar forsket på depresjon og kognisjon. Hun leder også Bergen Mood and Cognitive Function Group, som er en gruppe som forsker på depresjon og kognisjon.

Tine Nordgreen

Tine Nordgreen

Førsteamanuensis

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi

Tine Nordgreen er psykologspesialist og førsteamanuensis ved Institutt for Klinisk psykologi  ved Universitetet i Bergen. Hun har i 10 år forsket på veiledet internettbehandling for mennesker med angst og depresjon og har vært med på å opprette internettklinikker for psykiske lidelser i Norge. Tine leder nå et større prosjekt som omhandler bruk av teknologi for å behandle psykiske lidelser (les mer her: www.intromat.no). Tine vil være en av veilederne i RestDep.

Sunniva Brurok Myklebost

Psykolog

Doktorgradskandidat

Sunniva er psykolog og doktorgradskandidat ved Institutt for Biologisk og Medisinsk Psykologi ved Universitetet i Bergen.  Doktorgradsarbeidet til Sunniva omhandler internettbasert behandling av kognitive restsymptomer. Hun har tidligere arbeidet som klinisk psykolog ved Sandviken sykehus og Stavanger Universitetssykehus. Sunniva vil være en av veilederne i RestDep.

Kjetil Skaugen

Psykolog

Kjetil Skaugen arbeider som psykolog ved Bjørgvin DPS hvor han blant annet jobber med behandling av angst og depresjon i eMeistring. Har før dette jobbet med rusbehandling i TSB og privat med behandling over nett. Kjetil vil være en av veilederne i RestDep.

Anita Skreien

Psykiatrisk sykepleier

Anita Skreien har flere års arbeidserfaring som psykiatrisk sykepleier ved allmennpsykiatrisk døgnavdeling. Har videreutdanning i kognitiv atferdsterapi og jobber nå i eMeistring ved Bjørgvin DPS, hvor denne terapiformen benyttes i behandling av panikklidelse, sosial angst og depresjon. Anita vil være en av veilederne i RestDep.

Anne Synnøve

Psykiatrisk sykepleier

Anne Synnøve er utdannet psykiatrisk sykepleier og har vært ansatt ved forskningsavdelingen, Helse Bergen siden 2011. Hun jobber nå innenfor ulike forskningsprosjekter i Intromat, deriblant Restdep. Anne Synnøve vil være en av veilederne i RestDep.

Eivind Haga Ronold

Psykologspesialist i klinisk nevropsykologi

Doktorgradskandidat

Eivind Haga Ronold er doktorgradskandidat og psykologspesialist innenfor nevropsykologi. Han har flere års erfaring innen alderspsykiatri og habiliteringstjenesten for barn og unge. Eivind har erfaring med kognitiv trening for personer som har vært deprimert. Doktorgradsarbeidet til Eivind omhandler depresjon og kognitiv svikt. Han jobber også ved nevropsykologisk poliklinikk ved Universitetet i Bergen. Eivind vil være en av veilederne i RestDep.

INTROMAT

RestDep er utviklet som en del av INTROMAT (INTROducing Mental health Through Adaptive Technology. Les mer om INTROMAT her www.intromat.no